Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prebačen u Zagreb
Povratak na članak

Muškarca koji je ubio suprugu priključili na respirator: Prošao operaciju rekonstrukcije lica!

Karlovačka policija i tijekom današnjega dana provodi kriminalističko istraživanje u obiteljskoj kući, a tijelo pokojne Snježane prevezeno je na obdukciju na Zavod za sudsku medicinu u Zagreb

Komentari 5

ME
melanija
08:40 15.07.2015.

i to sada ja moram financirati??????? a za bolesnu djecu nema???? za zrinka nema????

VL
PS
psyhotic
15:20 14.07.2015.

U jučerašnjem članku ste pisali da je dan prije ubojstva pritvoren zbog obiteljskog nasilja te da je nakon noći provedene u pritvoru ujutro pušten. Pa je počinio to što je počinio. Izgleda da bi trebao odgovarati još netko osim njega.

VL
OS
osica
16:07 14.07.2015.

ok, zanimljiva vijest , no " da li će dotični kad sve to prođe poći i na rekonstrukciju mozga "

VL
DO
dok75
17:09 14.07.2015.

Dan prije ga privela policija zbog obiteljskog nasilja, sudac ga pustio... E sad tko je taj sudac: molimo od novinara ime i prezime, dob, gdje je završio fakultet, koji fakultet, tko mu je predavao obiteljsko pravo, gdje je položio ii kod koga pravosudni ispit, tko ga je postavio za sudca.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.