Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ipak u francuskoj

Ubojica djece Mohamed Merah pokopan kraj Toulousea

Mohamed Merah pogreb (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
29.03.2012.
u 11:56

Nakon što je Alžir odbio zahtjev njegove obitelji da se Merah pokopa u toj zemlji

Mohamed Merah (23), koji je u dva ubilačka napada u Toulouseu ubio sedam oosoba, uključujući troje djece, pokopan je u četvrtak popodne izvan Toulousea, prenosi BBC.

Samo nekoliko sati nakon što je toulouški gradonačelnik Pierre Cohen izjavio kako je ''neprilično'' pokopati ubojicu u gradu koji je zavio u crno, pogreb se ipak održao u predgrađu, na groblju u Cornebarrieu.

Podsjetimo, ranije je Merahova obitelj zatražila od alžirskih vlasti da im dopusti pokop u toj zemlji jer je ubojica imao dvojno državljanstvo te su ga željeli pokopati u domovini predaka, no Alžirci su odbili taj zahtjev.

Ključne riječi

Komentara 2

RE
@rea
18:29 29.03.2012.

Eh, eh. Obitelj je vjerovala da će ga u Alžiru proglasit\' mučenikom. Kad ono, vidi vraga.

OB
-obrisani-
21:17 29.03.2012.

Alžir odbio zahtjev obitelji za pokop. Za sve su krivi Islamisti koji vrbuju tako labilne osobe... Kao da mu je Marsi mentor...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije