Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabio joj nož u vrat

Oteo dječaka i nožem mu ubio majku: Žao mi je zbog toga

Foto: Thinkstock
12.01.2018.
u 14:20

Idem ti ubiti mamu, a onda ću se vratiti i ubiti tebe i psa, rekao je  Edin A. (32) 12-godišnjem dječaku kojeg je oteo i zatočio u kolibi.

Edin A. (32) iz BiH u četvrtak je pred sucem Okružnog suda u Berlinu priznao da je u svibnju prošle godine ubio svoju nevjenčanu partnericu Michelle E. (35), s kojom je živio dvije godine u Njemačkoj.

Priznao je i da je i njenog 12-godišnjeg sina oteo dok je on sa psom bio u šetnji i odvezao ga u jednu napuštenu kolibu gdje ga je tukao i vezao. Rekao mu je da ide ubiti njegovu majku. Dječaku je uzeo ključ i ušao u stan. Nesretna žena mislila je da u stan ulazi njezin sin. Edin se s plinskim pištoljem pojavio pred njom.

Uspaničena žena je počela vikati i zvati pomoć, a on je dohvatio nož i zabio ga joj u vrat. Ubojica je pobjegao i krvav otišao do kolibe gdje se presvukao i nastavio tući vezanog dječaka rekavši mu da mu je ubio majku.  Dječak se uspio osloboditi i zatražiti pomoć prolaznika, piše 24 sata.

- Sjedila je ispred kompjutera, vikala je na mene. Uzeo sam nož i zabio sam ga u njen vrat. Žao mi je zbog toga – rekao je Edin A.

Suđenje se nastavlja 16. siječnja.

Ključne riječi

Komentara 4

BF
bf2
17:00 12.01.2018.

rekao je da mu je žao...još da je iz "društveno prihvatljive obitelji" i hrvatsko pravosuđe bi ga oslobodilo. na njegovu nesreću on je u njemačkoj

MX
Mister X
21:39 12.01.2018.

15 godina je doživotna u Njemačkoj, pa možda dodatno i psihijatrija

ST
Startrack
15:22 12.01.2018.

Pa upravo staje Trump rekao, sta nam dolaze tipovi iz s zemalja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije