Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
leskovac, srbija

Ubio se nakon što je udario pješakinju – koja je preživjela

srpska policija
Antonio Bronić / Arhiv VL-a
20.12.2011.
u 11:32

Tragedija u Srbiji: Uzoran i nagrađivan policajac pucao si je u glavu potresen nesrećom koju je izazvao

Srbijanski policajac si je pred televizijskom ekipom i prolaznicima presudio službenim pištoljem nakon što je automobilom udario pješakinju, koja je na kraju preživjela, prenosi Press.

Saša Živković (34) svojim je Yugom u središtu Leskovca udario 44-godišnju Sanju Marinković, koja je cestu prelazila izvan pješačkog prijelaza. Živković je odmah pozvao hitnu pomoć i prometnu policijsku patrolu, a pješakinji je pružio pomoć.

Međutim, skupina okupljenih građana predbacivala mu je nesreću, dovikujući mu: "Ubojico, vidi što si učinio!", što je očito pogoršalo njegovo već ionako loše psihičko stanje izazvano nesrećom. Uzoran i nagrađivan policajac i otac dvoje djece tada je izvukao pištolj iz futrole i pucao si u glavu.

– Nije prošla ni minuta, a odjeknuo je pucanj i svi koji smo stajali na aveniji bili smo šokirani jer smo kroz zamagljeno staklo samo vidjeli nečiju krvavu glavu – ispričao je jedan svjedok.

Policajac je prevezen u bolnicu, ali mu nije bilo spasa. Ozlijeđena pješakinja prevezena je u klinički centar u Nišu, gdje su joj utvrđeno da je teško ozlijedila glavu, vratne kralješke i nos. Stanje joj se stabilizira, ali i dalje je životno ugrožena.

Komentara 8

LA
Lavica7
12:01 20.12.2011.

Iz nesrece u tragediju... Jadna njegova obitelj i jadna djeca. Iskrena sucut obitelji.

OB
-obrisani-
13:03 20.12.2011.

Da je to u Hrvatskoj, policajac bi još iscipelario pješaka jer mu oštetio automobil

IP
info_punkt
11:55 20.12.2011.

tužno... ipak, ima još karakternih ljudi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije