Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PET DOŽIVOTNIH KAZNI

Bez emocija priznao zločin: Zbog ljubavnice ubio trudnu suprugu i dvije kćeri

Foto: YouTube screenshot/CBS news
02.12.2019.
u 10:02

U samoj kući nije bilo tragova nasilja, a ženin automobil bio je u garaži. Chris je čak dao izjavu za lokalnu televiziju u kojoj moli da mu pomognu u potrazi za njegovim najmilijima.

Nakon što je ubio trudnu suprugu i dvoje djece, Chris Watts iz Colorada osuđen je na pet doživotnih kazni, a roditeljima ubijene žene dužan je platiti 6 milijuna dolara odštete. Bez ikakve emocije na licu, Watts je priznao zašto je počinio ovaj gnjusan zločin, a javnost je samo zanijemila.

Krajem studenoga prošle godine Shanann (34) se vratila kući s poslovnog puta, gdje su je, kao i inače, dočekali suprug i njihove dvije kćeri Bella (4) i Celleste (3). Samo nekoliko sati nakon toga kolegica je nekoliko puta zvala Shanann koja se nije javljala na telefon. Zabrinuta kolegica otišla je do kuće obitelji Watts, a kako nitko nije otvarao vrata, pozvala je policiju, prenosi Daily Mail. Dok su pretraživali kuću, naišli su na Chrisa koji se trudio izgledati uzrujano zbog nestanka obitelji.

U samoj kući nije bilo tragova nasilja, a ženin automobil bio je u garaži. Chris je čak dao izjavu za lokalnu televiziju u kojoj moli da mu pomognu u potrazi za njegovim najmilijima. 

Međutim, za samo dva dana Chris je uhićen i osumnjičen za ubojstvo. Policiji je prvo kazao kako je supruga ubila kćeri, što je u njemu izazvalo toliki bijes da on ubije nju. Međutim, poligraf je pokazao da laže, a nakon toga uslijedilo je priznanje. Beživotna tijela bacio je u napušteno skladište nedaleko od kuće u kojoj su živjeli, a nakon toga uslijedili su mučni detalji ovog čina.

Pokrivačem je ugušio suprugu, a nakon nje i kćeri. Posljednje riječi najmlađe bile su: "Nemoj tata", no nije se zaustavio. Sve je učinio zbog ljubavnice, kolegice s posla, u koju je bio jako zaljubljen. Iako je tražio razvod od supruge, ona je to odbijala pa je Chris sam pronašao rješenje za ovaj problem.

Krivnju je priznao 6. studenoga 2018. godine, a samo dva tjedna kasnije osuđen je na pet doživotnih kazni zatvora. Ljubavnica ga nikada nije posjetila u zatvoru. 

Ključne riječi

Komentara 8

SA
sargu123
11:08 02.12.2019.

Hraniti će ga do kraja života? A struje sigurno imaju.

Avatar Čudomix
Čudomix
11:24 02.12.2019.

Monstrum. Sada će on biti ljubavnica ekipi u zavoru. Trebalo bi mu priuštiti tretman iz Guantamana.

TO
Toni66
15:03 02.12.2019.

Ljubavnica ga nikada nije posjetila u zatvoru. Od straha da i nju neko ne sredi jer mnogi nju drže za krivu jer znamo kao je narod glup uglavnom kao i ovaj ubojica !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije