Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Težak zločin

Ubio djevojku, njezina prijatelja pa sebe

ubojstvo
Silvije Tomašević
13.07.2010.
u 20:52

Policija istražuje odnos tri umrle osobe. Pretpostavlja se da je dvostrukom ubojstvu kumovala ljubomora.

Mladić je nožem ubio djevojku i njezina prijatelja, vjerojatno zbog ljubomore, a onda si prerezao grkljan i umro. Sve se dogodilo u nekoliko trenutaka u ponedjeljak navečer oko 20 sati u mjestu Cave pokraj Cunea na sjeveru Italije. Ubijena djevojka je Katerina Marković (24) podrijetlom s prostora bivše Jugoslavije.

Prezime s Y

Ubijeni je njezin prijatelj Talijan Salvatore Ciantia (28) zvani Toto. Ubojica i samoubojica navodno je hrvatski državljanin Zoran Yoksimović (28). Vjerojatno je ubojičino prezime u dokumentima napisano sa Y pa ga tako prenose i službeni policijski izvještaji.

Prva je umrla Katerina Marković, koja je vjerojatno nekad bila djevojka Zorana Yoksimovića. Katarina je pala na ulicu nakon uboda Zoranova noža. Zatim je red došao na Katarinina sicilijanskog prijatelja Salvatorea, koji je hitno prebačen u bolnicu u Caveu, ali je u noći s ponedjeljka na utorak umro.

Nađen u stanu
Tri sata nakon dvostrukog ubojstva u središtu Cavea nađen je i ubojica, Zoran Yoksimović, u jednom stanu nedaleko od mjesta krvoprolića. U tom je stanu ležao polumrtav s prerezanim grkljanom. Odmah je prebačen u bolnicu, ali je preminuo u utorak ujutro. Policija istražuje odnos koji je među sobom imalo troje umrlih osoba. Pretpostavlja se da je dvostrukom ubojstvu kumovala ljubomora.

Ključne riječi

Komentara 51

OB
-obrisani-
22:44 13.07.2010.

------>Darko-zg zaboravio si napisat da mu je pas njemački ovčar porjeklom sa Prokletija

JS
ja sam gladan
02:20 14.07.2010.

VL . Izbrišite već jednom taj sramotni naslov, samo se blamirate.

DU
Deleted user
07:51 14.07.2010.

kakav smo mi narod.Da čisti cipele Berlusconiju onda bi dobro bilo da je Hrvat.U Hrvatskoj 90% Srba piše da su Hrvati i oko nas su i ne znate možda vam je najbolji prijatelj Srbin.Inače Rapajić,Komazec,Petrović;Radulović,Pršo itd su također Srbi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije