Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ubio divlju svinju, pa završio na policiji

divlja svinja
arhiva VL
16.01.2010.
u 12:11

Zanimljivo je kako policija ističe da je krivolovom divlje svinje oštećeno Lovačko društvo Kistanje, koje inače 'gospodari' tim područjem.

ČUČEVO - Tridesetpetogodišnji muškarac iz Kistanja naoružan puškom je ubio divlju svinju u mjestu Čučevu, pa je zbog toga završio u policiji na 'kriminalističkom istraživanju', kako obavještavaju u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj.

Zanimljivo je kako policija ističe da je krivolovom divlje svinje oštećeno Lovačko društvo Kistanje, koje inače 'gospodari' tim područjem.

Inače, žitelji mnogih sela u zaleđu Šibenika , Kina i Drniša žale se na brojne lovce iz Hrvatske i Italije koji, posebice subotom i nedjeljom, naoružani prolaze te nerijetko pucaju iz lovačkih pušaka u blizini njihovih kuća, dvorišta i vrtova, u potrazi za ionako gotovo iščezlim divljim životinjama.

Komentara 1

KO
kojoti
18:57 17.01.2010.

Ne kužim šta tu ima biti zanimljivo... Pa ovi novinarčići bi se trebali raspitati ili makar pogledati Zakon o Lovstvu! Normalno da je oštećeno L.D. koje gospodari lovištem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije