Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obračun ispred kafića

Ubio čovjeka jer je pijan stavio svog psa na šank

05.05.2018.
u 10:15

Tukli smo se šakama, nitko nije imao ništa u ruci i završili smo na podu.

Lovran i ja bili smo pijani kada smo došli u kafić u Brinje. Već noć prije popili smo jako puno. Istina, Lovren je psa stavio na šank i tražio vode za njega. Tada nas je optuženi pitao odakle smo i ponašamo li se tako i u Karlovcu. Prigovarao nam je zbog psa i onda su se optuženi i Lovran počeli tuči, a ja sam se umiješao.

Tukli smo se šakama, nitko nije imao ništa u ruci i završili smo na podu. Optuženi je u jednom trenutku izišao iz kafića, a Lovran za njim. Kada sam i sam izišao, vidio sam Lovrana kako ide prema optuženom, a on puca u njega. Iduće čega se sjećam je da je Lovran ležao na leđima na parkiralištu kafića, optuženi je stajao iznad njega s pištoljem uperenim u njega, a meni je doviknuo nešto u stilu “sada još samo tebe”.

Pobjegao sam kroz kafić iza kuće i tada je došla policija – ispričao je na karlovačkom Županijskom sudu Boris Lukšić s kojim je lanjskog svibnja Lovran Prpić iz Karlovca došao u Brinje kako bi zamijenio automobil i gdje ga je, nakon svađe i tučnjave, iz pištolja ubio Milan Karakaš (na fotografiji), lokalni obrtnik kojemu se sudi za ubojstvo.

Žena koja je radila toga dana u kafiću i gost svjedočili su da su se dvojica Karlovčana u kafić ponašali bahato pijano, te da nisu htjeli maknuti psa sa šanka. 

Ključne riječi

Komentara 13

DU
Deleted user
11:41 05.05.2018.

Sam kriv.Da se ponasao uljudno, danas bi pas jos uvijek imao gazdu. Jedan pas.Bas mi ga zao.

CR
crogirl555
14:45 05.05.2018.

Dajte zaposlite nekog pismenog zaboga! Lovran, Lovren, tuči, strasno! Razumljivije pisu djeca u prvom osnovne!

Avatar anlaser
anlaser
15:35 05.05.2018.

Ubio je čovjeka u samoobrani jer ga je ovaj progonio i izvan kafića. Jedan nasilnik manje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije