Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Bio je topla osoba'

Pokrenuta istraga: Ubili svećenika i ostavili tijelo u crkvi?

Ubijeni svećenik
Foto: screenshot/St. Bernard Catholic Parish
02.01.2014.
u 08:15

– Bio je stvarno topla osoba, rekao je voditelj religijskih znanosti na sveučilištu Humboldt, gdje je svećenik Eric Freed predavao punih deset godina

Rimokatolički svećenik Eric Freed pronađen je mrtav u srijedu u crkvi u kojoj je služio u kalifornijskom gradiću St. Bernard, a policija je pokrenula istragu o ubojstvu. Načelnik tamošnje policije Andy Mills istaknuo je da su tijelo pronašli u 9 ujutro nakon što su dobili poziv iz crkve, a zasad nemaju sumnjivaca.

– Bio je stvarno topla osoba, rekao je voditelj religijskih znanosti na sveučilištu Humboldt, gdje je svećenik Eric Freed predavao punih deset godina, a u župi u kojoj je pronađen mrtav služio je posljednje tri godine, javlja CNN.

Samo nekoliko dana prije svećenik je poslao poruku svojim župljanima zahvalivši im na potpori i molitvama, zaželjevši im sretan Božić i sretnu novu godinu. Iako je u župi relativno kratko, brzo se povezao sa župljanima, ali i s američko-japanskom zajednicom jer je živio u Japanu dugo godina. 

>>Trojici maloljetnika po 8 godina za ubojstvo župnika Mile Ivančića

Komentara 4

OR
ordo
09:00 03.01.2014.

Emilsali, imat ćeš sigurno prilike to Isusa osobno pitati... ali, nekako mislim da ti to tada neće biti najvažnije što ćeš govoriti.

PO
Pomeja
09:09 02.01.2014.

Mozda je bio i pre topla osoba?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije