Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zločin

Ubili ga i ostavili u mercedesu ispred kafića u Metkoviću

ubojstvo
\'Ivanka Šuta/24sata\'
12.01.2010.
u 00:20

U policiji kažu da znaju počinitelje te da tragaju za 20-godišnjom djevojkom iz Opuzena i 32-godišnjim muškarcem, dilerom droge, iz Dubrovnika.

METKOVIĆ – Mirka G. (50) ubili su nožem u ponedjeljak navečer ispred kafića "Casper" u Metkoviću, piše portal 24 sata. Njegovo mrtvo tijelo pronašao je u 19.30 sati gost kafića u mercedesu parkiranom iza traktora.

Mladić je primijetio krv na cesti te pozvao policiju i Hitnu pomoć. Kako neslužbeno doznajemo, Mirko je mijenjao devize "na crno". Ima još dvojicu braće, a jedan je navodno policajac.

Prema svjedocima Mirko je sjedio u kafiću, a otišao je nakon što ga je netko nazvao na mobitel oko 18 sati. U policiji kažu da znaju počinitelje te da tragaju za 20-godišnjom djevojkom iz Opuzena i 32-godišnjim muškarcem, dilerom droge iz Dubrovnika.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
06:55 12.01.2010.

Eh da mu pajkani ne stoje iza ledja, nebi se on ni dotako kriminala, a ovako kad mu je profesionalni kriminalac zastita moze da radi sto mu volja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije