Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SAČEKUŠA' U KOTORU

Ubijen Vesko Vukotić, navodni vođa 'škaljarskog klana'

Foto: DPA/Pixsell
20.04.2019.
u 22:32

Vukotića je ispred kuće u Dobroti čekao muškarac s kapom i kad je izašao u njega je ispalio nekoliko hitaca nakon čega je pobjegao

U crnogorskom Kotoru danas je ubijen Veselin Vesko Vukotić, otac Igora i Jovice Vukotića, za kojeg se priča da je vođa 'škaljarskog klana'.

Vukotića je ispred kuće u Dobroti čekao muškarac s kapom i kad je izašao u njega je ispalio nekoliko metaka nakon čega je pobjegao, javlja blic.

Vukotić je preminuo u bolnici.

Njegov sin Jovica Vukotić trenutno se nalazi u beogradskom zatvoru gdje služi 15-mjesečnu kaznu zbog lažiranja dokumenata, a njegov brat Igor je u bijegu jer se sumnjiči za pokušaj dvostrukog ubojstva u Kotoru 2016. godine.

Na kuću Veske Vukotića 2013. godine bačena je bomba, ali u eksploziji nitko nije ozlijeđen.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 15

MA
marli
00:11 21.04.2019.

Zna se kako na kraju svaki krimos završi. Ili on ili njegova djeca.

Avatar Analizator
Analizator
00:01 21.04.2019.

O događajima u Boki treba se itekako pisati i voditi računa kod nas u Hrvatskoj jer je to od uvijek dio Hrvatske!

DU
Deleted user
04:18 21.04.2019.

A što bi tek bilo da se oni međusobno ne "šicaju"? Jer po policiji i sudstvu bi to ekspandiralo i do sukoba europskih razmjera, ne zaboravite da se međusobno "tamane" ta dva klana i po Beču... Koga više zanima ta problematika, ima na YT cjelovečernja emisija: "Crna Gora - Sačekuše"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije