Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ POTJERE

Akcija u Strasbourgu: Napadač ubijen nakon što je zapucao na policiju

Ubijen terorist - policija
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
Autori: Hina, Vecernji list
13.12.2018.
u 22:19

Policija je ubila napadača tijekom akcije u četvrti Neudorf

Osobu za koju se sumnja da je u srijedu počinila napad u Strasbourgu u kojem je poginulo troje ljudi ubila je u četvrtak francuska policija, objavio je Reuters pozivajući se na dva policijska izvora.

Cherif Chakatt (29) ubijen je u četvrti Neudorf, nakon što je policijska operacija pokrenuta oko 21,00 sat. Ubila ga je policijska patrola oko koja ga je pronašla u jednom skladištu u Rue du Lazaret na broju 74, prenosi Le Figaro.

 

''Otvorio je vatru na snage sigurnosti koje su uzvratile'', rekao je izvor iz policije prenosi Le Figaro.

Reuters je prije toga objavio da su se čula najmanje tri pucnja u toj četvrti u kojoj je bila pokrenuta opsežna policijska operacija.

Policijska akcija u Strasbourgu:

Ubijen terorist - policija
1/7

Područje je također nadlijetao policijski helikopter.  

Podsjećamo,Cherif Chakatt je u utorak pucao na adventu u Strasbourgu te ubio 3, a ozljedio 12 osoba. Od tada je bio u bijegu. Zadnje je bilo poznato da je taksijem došao do četvrti Neudorf. Francuska policija je sumnjala da je uspio pobjeći u Njemačku, stoga su proširili potragu i preko granica. 

Danas su tijekom dana snage policije vršile raciju u navedenoj četvrti. U konačnici su u njenoj blizini, u skladištu u Rue du Lazaret pronašli napadača te ga "neutralizirali". 

Građani u blizini plješću policajcima nakon izvršene akcije:

Ministar unutarnjih poslova Christophe Castaner objavio je u Strasbourgu da će se Božićni sajam ponovno otvoriti u petak.

Pogledajte i koju metodu londonska policija koristi za hvatanje kriminalaca na motociklima:

Ključne riječi

Komentara 49

FU
furest
21:55 13.12.2018.

ima jos 25000 koji imaju isti dosije , ceka se da nesto naprave

IJ
I ja tebi
22:09 13.12.2018.

Samo nek EU uvodi zakone za zaštitu terorista pa će nam to biti svakodnevica. Orban je legenda nepušta govna u Mađarsku.

Avatar Pavel ic
Pavel ic
21:56 13.12.2018.

nekako mi osjećaj kaže da se laže na veliko. koji smo mi glupi europejci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije