Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udarac islamistima
Povratak na članak

Ubijen čelnik Islamske države u Afganistanu

U zajedničkoj operaciji afganistanske vojske i stranih snaga ubijena su još desetorica islamista te je uništena i velika količina lakog i teškog naoružanja

Komentari 4

Avatar YJKAH
YJKAH
16:31 26.08.2018.

Sredila ga Kolinda.

VL
Avatar Ponikvarac
Ponikvarac
17:09 26.08.2018.

Ako želiš nešto pametno napraviti, pošalji ženu da to riješi.

VL
Avatar Jean-Michel Nicolier
Jean-Michel Nicolier
20:06 27.08.2018.

Autori komentara koji vrjeđaju predsjednicu su neka jedu g...! Znam ja da je vama srbendama teško što nemate more. A znam također da će mi VL komunjare udariti blokadu, da sam Srbin i onda bi me častili. A SAD MEE BLOKIRAJTE KOMUNJARE!

VL
DU
Deleted user
20:27 26.08.2018.

Koliko su do sada ubili takvih " glavnih " ljudi nekom potpuno naivnom čovjeku činilo bi se da to nešto znači na bojištu. I opet Afganistanska vojska, ili prevedeno na zapadni jezik, umjerena oporba drži okupacijske snage u jednom velikomikom Afganistanskim gradu u okruženju već nekoliko tjedana. Taj grad je udaljen manje od sto kilometara od glavnog grada Afganistana. Od početka Agresije na Afganistan vojska Afganistana oslobodila je veliki dio teritorija od zapadnih demokrata.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.