Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prilagodba zakonu

Uber za svoje vozače otvorio centar za legalizaciju

Uber
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/5
11.05.2018.
u 07:00

Kroz centar na Zagrebačkom velesajmu u prva je četiri dana prošlo 800 vozača od njih ukupno četiri tisuće

Uber je na Zagrebačkom velesajmu otvorio Centar za individualne konzultacije partnera-vozača kako bi svim vozačima na platformi Uber olakšao proces prilagodbe na novi Zakon o prijevozu u cestovnom prometu.

Centar je otvoren početkom tjedna, a u prva četiri dana proces usklađivanja sa Zakonom prošlo je 800 Uberovih partnera od ukupno njih više od 4000.

U centru će se partnerima-vozačima osigurati usluge javnog bilježnika koji će im pomoći pri registriranju postojećih tvrtki ili obrta ili pri osnivanju novih, posebne ponude otvaranja poslovnog paketa usluga u banci, posebne ponude za mobilni uređaj i tarifu od telekomunikacijskog partnera te posebne ponude za najam vozila od rent-a-car tvrtki.

Uber će iste centre uskoro otvoriti i u Splitu te Dubrovniku.

Ključne riječi

Komentara 5

WI
wice
09:21 11.05.2018.

Zašto na ovom članku ne stoji PROMO ?? He..he moj novinarčić kapnilo 200-300 Oerčića he..he. Ima se može se he..he nega šta

TA
taxiico
11:19 11.05.2018.

znači skoro 3 godine rade kršeći zakone. e sada ce po zakonu. mogu mislit..

WI
wice
08:50 11.05.2018.

Ne razumijem ove šta rade za đuber. Pa ako ste već ispunili sve uvjete radite za sebe. Zašto davati nekome 25% svoje zarade ? Možda promet prve godine dok se ne snađete bude malo manji ali će te dosta toga pokriti iz ovih 25 % .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije