Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U zračnom napadu pakistanskih snaga ubijeno 30 militanata

jemen
Reuters
20.02.2010.
u 09:42

Udar je pomno pripreman, a nakon detalja koje su pakistanskoj vojsci o skrivanju militanata u teško prohodnim planinskim lancima dojavili doušnici.

Najmanje 30 talibanskih militanata ubijeno je nakon što su vojne snage u sjeverozapadnom dijelu Pakistana koji graniči s Afganistanom izvele zračni napad.

Udar je pomno pripreman, a nakon detalja koje su pakistanskoj vojsci o skrivanju militanata u teško prohodnim planinskim lancima dojavili doušnici.

Ovu akciju pakistanske vojske pomno su pratili I NATO saveznici u Afganistanu, poručujući kako je područje na kojem je izveden zračni napad “raj” na zemlji za talibane.

 Napad je uslijedio nakon što je prije deset dana jedan od vodećih talibanskih vođa Abdul Ghani Baradar, uhićen u pakistanskom glavnom gradu.

Komentara 4

OB
-obrisani-
09:53 20.02.2010.

A i ti talibani se ne znaju zastiti,vesele se na öslobodjenoj\"teritoriji i onda poginu tako bez veze...hehehe,a kako ovi izbrojase 30 mrtvih?Proverena informacija?

Avatar DonLon
DonLon
10:22 20.02.2010.

Odlicna vijest, dobro je da su Pakistanci konacno shvatili kako sa banditima treba postupati. Steta sto to nije ucinjeno ranije!

MP
mparac3
10:43 20.02.2010.

U zracnom napadu pakistanskih militanata, ubijeno 30 pakistanaca,,,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije