Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svjetska elita u rovinju

U zonu Monte Mulini uloženo 1,5 milijardi kuna

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/31
01.06.2019.
u 23:13

Regatu na kojoj sudjeluju morski vukovi s America’s Cupa, Volvo Ocean Racea, olimpijski pobjednici... gosti su mogli gledati s terase hotela; među gostima su bili Ante i Dunja Gotovina

Rovinj je podigao ljestvicu otvaranjem luksuznog hotela Park, čime se priključio vrhu najluksuznijih destinacija Mediterana. Među prvim gostima ovog vikenda našla se svjetska i domaća elita koja je pratila Adrisov 44 Cup. Riječ je o prestižnom jedriličarskom natjecanju na kojem u Rovinju sudjeluju morski vukovi s America’s Cupa, Volvo Ocean Racea, olimpijski pobjednici... Regata se mogla pratiti i – s terasa hotelskih soba.

– Park ima 209 ključeva soba, a u hotel smo uložili više od 100 milijuna eura. Preneseno, riječ je o gotovo pola milijuna eura uloženih u jednu hotelsku sobu. Rijetki smo u zemlji koji smo izgradili hotel visokog luksuza s pet zvjezdica, kakvi su danas trend u najmodernijim ljetovalištima u svijetu. U zonu Monte Mulini uloženo je 1,5 milijardi kuna – kazao je David Flam, direktor marketinga Maistre.

U hotelu je i stakleni zid, 15 puta tri metra, gotovo tri centimetara debeo, koji je najveći takav u Europi.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

– Svaki naš gost u sobi će pronaći i polaroid kameru, kojom može ovjekovječiti uspomene s ljetovanja. Zaposlili smo 300 ljudi, koji se brinu o maksimalno 500 gostiju. Posebnost je i promenada s modnim brendovima kojih nema u našoj zemlji, a zbog kojih bi inače trebalo potegnuti do Milana, Londona ili Pariza – dodaje Flam.

Među gostima regate, koji ovoga vikenda odsjedaju u novom Parku su i model Portia Freeman, britanski biznismen Chris Bake poznat po trgovini naftom, jedan od najbogatijih Slovenaca Igor Lah, Amerikanac Ed Baird, dvostruki osvajač America’s Cupa, Ian Percy, dvostruki olimpijski pobjednik… Domaći su gosti hotela Park Ante i Dunja Gotovina, Ivan Čermak, Igor Zidić, Davor Tomašković, Zdravko Marić, Stjepan Hauser.

Ključne riječi

Komentara 4

MA
Matrix5
22:20 02.06.2019.

Super fotke jedrenja

BA
Barbasmora
00:23 02.06.2019.

Super! Ali hrvati ce bit tu samo robovi za iskoristavat....ako nisu u HDZu. U tom slucaju ce imat dovoljno novca za odmor.

JA
JASTAkume
08:11 02.06.2019.

Iz svijeta sportasi i manekenke, a od nasih ratni zlocinci....krasno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije