Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U žestokom obračunu zario mu škare u ključnu kost

obračun
Arhiva VL
11.10.2009.
u 10:13

U žestokom obračunu u kojem su jedan drugom zadali više udaraca po tijelu, u jednom je trenutku 57-godišnjak iz stražnjeg džepa hlača izvadio metalne škare sa oštricom dugom 7 centimetara koje je 46-godišnjaku zario u lijevu ključnu kost.

ZADAR - Zadarska policija podnijela je kaznenu prijavu protiv 57-godišnjaka sa zadarskog područja zbog kaznenog djela teške tjelesne ozlijede u pokušaju.

Naime, jučer u 9,30 sati u mjestu Kali na otoku Ugljanu na terasi vikendice u vlasništvu 44-godišnjeg državljanina Slovenije verbalno i fizički obračunali su se 57-godišnjak i 46-godišnjak sa zadarskog područja.

U žestokom obračunu u kojem su jedan drugom zadali više udaraca po tijelu, u jednom je trenutku 57-godišnjak iz stražnjeg džepa hlača izvadio metalne škare dužine 16 centimetara sa oštricom dugom sedam centimetara koje je 46-godišnjaku zario u lijevu ključnu kost.

Mlađi je muškarac u tučnjavi srećom zadobio lakše ozlijede iako su iz policije izvjestili da se radi o ugriznoj rani desne slijepoočnice, rani regije lijeve ključne kosti, posjekotine petog prsta lijeve ruke i ogrebotine prstiju desne ruke.

Sa lakšim je ozijedama prošao i 58-godišnjak koji je dobio udarac u glavu. Osim kaznene prijave protiv 58-godišnjaka, obojica su zaradila i optužne prijedloge zbog narušavanja javnog reda i mira. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije