Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za prava životinja
Povratak na članak

U Zagrebu u sklopu ZeGeVege festivala održana 'Kocka istine'

Radi se o javnom nastupu sličnom umjetničkom performansu protiv iskorištavanja životinja

Komentari 2

Avatar Mi sami
Mi sami
09:12 08.09.2018.

Goveđa kocka istine

VL
VI
Vito
08:27 08.09.2018.

U Zagrebu u sklopu ZeGeVege festivala održana 'Kocka istine' ::: Zanimljivo kako istinu skrivaju oni koji se navodno bore za istinu. __ Da ju stvarno žele, ne bi se skrivali iza maske u liku drugog čovjeka. __ Oni su u stvari životinje koje iskorištavaju neuke ljude. __ Na svim slikama koriste plastične maske, a plastika je jedan od najgorih zagađivaća vodenih površina i zaliha kugle zemaljske i čovječanstva, znači sami ugrožavaju sve životinje -- desno u pozadini slike 6/17 možete vidjeti kožnate cipele koju nosi životinja pod maskom - na istoj slici vidimo životinju odejvenu u plastične "tajice, a kad ih iskoristi bacit će ih i ugoziti sve druge životinje -- na slici 13/17 crvenokosa životinja ima kožnati remen druge ubijene životinje __ Licemjerni su toliko da moraju skrivati lice __ Jadnije od slike Iskabonnae koja barem ne skriva cijelo lice

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.