Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNI KOLAPS ZA VRIJEME OČEVIDA

U Zagrebu u naletu kamiona poginuo motociklist

03.11.2008.
u 15:29

Strašno! Čovjek je pregažen pred mojim očima – drhteći i vidljivo u šoku ispričao je Edin Kadić, očevidac teške prometne nesreće na križanju Savske i Vukovarske oko 15 sati. Motociklist M. K., 35-godišnjak smrtno je stradao pod kotačima kipera.

– Motociklist je stajao na semaforu, čekajući zeleno svjetlo, a kamion je bio iza njega. Vozač kamiona tvrdi da mu je motociklist ukrao mjesto i da nije bio ispred njega. Ali nije bilo tako jer sam sve vidio. Na zeleno je kamion krenuo, pokupio motociklista lijevim kotačem i vukao ga. Nije mu bilo spasa – opisao nam je nesreću potreseni Edin. Hitna pomoć ubrzo je stigla, ali jedino što je mogla napraviti, bilo je pokriti tijelo nesretnog čovjeka.

Građani koji su se zatekli na križanju, redom su svi bili u šoku. Gledali su u tijelo na cesti, a jedna gospođa sa suzama u očima samo je govorila - Ne mogu vjerovati!

Vozač kamiona D. K. nije bio ništa manje šokiran.

– Nisam ga ni vidio. Stao sam na žuto odmah pokraj tramvaja i motociklist se vjerojatno provukao ispred mene kad se upalilo zeleno svjetlo. Kad sam krenuo osjetio sam neko struganje, ali mislio sam da mi je otpao jedan dio s kamiona – ispričao je D. K. te dodao da kamion vozi već 15 godina, ali nikad nije imao nezgodu. Kaže da kod kuće ima ženu sa srčanim problemima i dvoje male djece. – Ne usudim se nazvati je i reći joj što se dogodilo da ne bi opet doživjela infarkt – rekao je uznemireni D. K.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije