Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUZS zvali uznemireni građani

Glasan prasak čuo se od Zagreba i Velike Gorice pa sve do Siska: Migovi 21 probili zvučni zid!

Mig 21
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/3
23.10.2016.
u 17:22

Jedna čitateljica je javila kako se detonacija u njezinom stanu na području Galženice toliko jako čula da se sva zatresla i uplašila.

Oko 16.10 sati u Zagrebu se čuo jaki prasak, a iz zagrebačke policije su nam potvrdili kako su Migovi 21 Hrvatske vojske probili zvučni zid. 

Ministarstvo obrane najavilo je da će se tijekom vikenda piloti Migova 21 provoditi redovite letačke aktivnosti " tijekom kojih se može očekivati probijanje zvučnog zida".

 U najavi su napisali da će Migovi letjeti " na području Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Sisačko-Moslavačke i Zagrebačke županije, na visini iznad 10 000 metara, uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera". 

Velikogorički Cityportal piše da se detonacija zbog probijanja zvučnog zida čula i na širem području Velike Gorice, Vrbovca pa sve do Sisak. Državna uprava za zaštitu i spašavanje, koja im je potvrdila da se radi o probijanju zvučnog zida, im je kazala da su dobili brojne pozive uznemirenih građana. 

Jedna čitateljica je javila kako se detonacija u njezinom stanu na području Galženice toliko jako čula da se sva zatresla i uplašila.

>>MIG-21 probijat će zvučni zid u šest županija

>>MIG-21 provodi redovne letačke aktivnosti. Mogao bi probiti zvučni zid!

Ključne riječi

Komentara 36

LI
lighthouse
17:16 23.10.2016.

Da nas posjete da imamo avione, a kakvi su....čudo da još lete, koliko su puta obnavljani.

Avatar Bud Humski
Bud Humski
17:59 23.10.2016.

I ja sam cuo prasak, i znao sam da su ga prouzrokovali Migovi... Samo nisam znao da li je prasak posljedica probijanja zvucnog zida ili pada nekih dijelova Migova...

Avatar krcedolac
krcedolac
17:16 23.10.2016.

Mogli ste ga i zaobići da ste bili pametniji....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije