Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razbojstvo

U zagrebačkoj Dubravi uz prijetnju oružjem opljačkana OTP banka

otp banka (1)
Foto: Grgur Žučko/Pixsell
1/4
24.11.2012.
u 10:12

Nepoznati počinitelji otuđili su zasad nepoznatu količinu novca.

U zagrebačkoj Dubravi opljačkana je jutros poslovnica OTP banke, priopćila je policija.

Razbojništvo uz prijetnju vatrenim oružjem dogodilo se jutros oko 8.20 sati u poslovnici banke u ulici Dubrava br. 43, a nepoznati počinitelji otuđili su zasad nepoznatu količinu novca.

Više detalja o samoj pljački znat će se nakon završetka očevida.

>>Prijeteći oružjem opljačkali Splitsku banku u Zagrebu

Komentara 4

LI
LIČANIN03
12:38 24.11.2012.

Vrijeme je da se Vlada pozabavi problemom pljački banaka i uopće problemom sigurnoti u našoj državi. Svatko misli da se to njih ne tiče, ali isto tako svatko se može upravo za vrijeme pljačke naći u banci, ili možda naa ulici dok pored njih bježi pljačkaš. I na taj način i sami postaju potencijalne mete. Za svaku takvu pljačku banke treba zakonom odrediti doživotni zatvor uz prisilni rad da moraju zaraditi za svoju hranu i odjeću. Koliko zarade, toliko i dobiju.

BO
boston
13:08 24.11.2012.

Zasto se oko banaka neizgradi betonski zid od 4 metra, sa 2 metra bodljikave zice na vrhu, a na ulazu kontrola poput one na zracnim lukama, uz nadzor elitnih postrojbi policije. Nesto poput Americkog veleposlanstva.

BO
boston
12:52 24.11.2012.

volio bi znati, koja je to po redu ove godine, mada mi se cini da su samo u Zg. bile po 1-2 tjedno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije