Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kao u filmu

U Zadru se automobilom okrenuli na krov i klizili 50-tak metara

nesreća (1)
Foto: Filip Brala/PIXSELL
1/4
31.08.2011.
u 20:18

S obzirom da se radi o jednoj od prometnijih zadarskih ulica sva je sreća da na prevrnuto vozilo nije naletio neki drugi automobil

ZADAR - Dvojica mladića danas poslijepodne su se, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine automobilom  prevrnuli na krov.

U nesreći koja je podsjećala na filmske scene, automobil je 50-tak metara klizio po cesti, a sreća je da nitko nije ozlijeđen.

S obzirom da se radi o jednoj od prometnijih zadarskih ulica sva je sreća da na prevrnuto vozilo nije naletio neki drugi automobil ili da prevrnuto vozilo nije udarilo nekog od pješaka koji su prelazili cestu.

Ključne riječi

Komentara 8

UT
utvara73
21:00 31.08.2011.

Šteta starog golfa

ZE
Zeravica
22:09 31.08.2011.

TAKVE NE ZALIM !!! par Ludih manje na ovome Svijetu moze biti SAMO DOBRO !

OB
-obrisani-
20:40 31.08.2011.

Možda su to namjerno napravili,kako bi zadivili strane turiste!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije