Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gledao u mobitel, ali...

U zadnji trenutak spasio djevojčicu: Očeva brza reakcija postala hit na internetu

krevetić
Foto: Screenshot
1/2
30.04.2020.
u 09:23

Otac je sjedio na stolcu za ljuljanje i tipkao po mobitelu dok se mlađa djevojčica popela na igračku koju je imala u krevetiću i nagnula se preko ograde krevetića

Snimka oca koji je u zadnjem trenutku spasio kćer od pada iz krevetića postala je hit na internetu.

Iako je nastala u srpnju prošle godine, snimka je tek sad postala hit nakon što se proširila društvenim mrežama.

Toga dana je otac bio sa svojim kćerima u dječjoj sobi, a jedna od njih bila je u krevetiću, dok je druga gledala crtić na laptopu. Otac je sjedio na stolcu za ljuljanje i tipkao po mobitelu dok se mlađa djevojčica popela na igračku koju je imala u krevetiću i nagnula se preko ograde krevetića

U trenutku kada je počela padati, otac je brzo skočio sa stolca, bacio mobitel i uhvatio malenu te je spriječio od pada koji je mogao imati posljedice.

– Nitko nije savršen i drago mi je da sam bio ondje taj dan iako sam gledao u mobitel. Djeca su brza, no naši refleksi moraju biti brži jer ovo nije prvi put da sam je spasio, a vjerojatno ni zadnji – rekao je otac poslije .

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Warded
Warded
13:01 30.04.2020.

Reakcija afričkog lava

DI
dalibor.ivkovic0704
23:14 01.05.2020.

Brižni otac ne propušta surfanje, i još dobije pohvale.

MI
Mia0900
13:08 30.04.2020.

bome.... tata svaka čast! :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije