Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Zaboku

Nestale majka i petogodišnja djevojčica. Jeste li ih vidjeli?

Maša Peček
Foto: Facebook
24.03.2016.
u 16:25

Informacija o njihovom nestanku objavljena je i na stranici nestali.hr gdje piše da se majka udaljila s adrese i sa sobom povela kćer Taru

Majka Maša Peček (27) i kći Tara (5) nestale su u srijedu ujutro na području Zaboka, na tržnici, i od tada im se gubi svaki trag, stoji na Facebook stranici Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija.

-Molimo vas,ako tko ima kakvu informaciju da dojavi u policiju...ili ovdje nama...obje su iz Zaboka..naše...iz naselja Tršinski. PODIJELITE SVI...HVALA- stoji u objavi.

 

14.39 ZAGORJE TREBAMO VAŠU POMOĆ...Mama i kćer (Maša 27), (Tara 5 godina) nestale jučer ujutro na području Zaboka toč...

Posted by Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija on 24. ožujka 2016

Informacija o njihovom nestanku objavljena je i na stranici nestali.hr gdje piše da se majka udaljila s adrese i sa sobom povela kćer Taru.

U trenutku nestanka Maša je bila odjevena u plave traper hlače, zimsku jaknu s crno bijelim točkama, a na nogama je imala bijele tenisice starke. Tara je u trenutku nestanka bila odjevena u haljinu, bijele čarape, zimsku jaknu i crne čizme.

Ako imate bilo kakvu informaciju o njima policija moli da se javite na broj 192 ili u najbližu policijsku postaju

>>U zadnjih sedam dana nestalo 10 osoba

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Rustem pasha Hirvat
Rustem pasha Hirvat
20:04 24.03.2016.

facebook otkriva štošta

OS
osica
18:03 24.03.2016.

Bože,kako nestati na tržnici, zar nitko nije ništa vidio ni čuo ? . Lijepa mama i kćerkica, da ih nije neki manijak ugurao u kakav kombi koji prodavačima na tržnici služi i kao skladište . Možda je tražila nešto mimoo mimo štanda , " pa ju je poveo zalihe u skladištu" Danas zaustavljati ? Mislim da je malo kasno. Želim da ih nađu žive i zdrave.

DU
Deleted user
20:09 24.03.2016.

Maša ima 27 godina,mama je,udana i muž joj radi.Ona je trenutno nezaposlena.Žive kod njezine mame,sudjeluju u troškovima za klopu i režije.Nije na mamin teret i stara bi zapovijedala kćeri ko da je balavica od 15 godina na njezinom kruhu?Ko bi to trpel..Nadam se da su dobro.Imam 5 kćeri,nikad im se nisam petljal u privatan život nit im bilo kaj bacal u nos.Stara,obuzdaj klimaks!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije