Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi incidenti

U Vukovaru osvanuli grafiti 'U', 'ZDS' i 'Za dom spremni'

grafit,U
Foto: Željko Mršić/PIXELL
27.01.2014.
u 13:31

Grafiti su ispisani na pročelja dvije stambene zgrade te pročelja Hrvatske pošte i Doma umirovljenika i to tijekom proteklog vikenda

Tijekom proteklog vikenda, između 24 i 26 siječnja, na pročeljima četiri objekta u Vukovaru nepoznati počinitelj je latiničnim pismom ispisao grafite neprimjerenog sadržaja.

Na pročelja dvije stambene zgrade te pročelja Hrvatske pošte i Doma umirovljenika sprejom je ispisano veliko slovo U, ZDS i Za dom spremni. Iz policije kažu kako poduzimaju sve potrebne radnje kako bi se pronašao autor grafita.

>>Zastrašujuće poruke Srbima u središtu Zagreba i Vukovara

Komentara 32

Avatar adeodatus
adeodatus
14:26 27.01.2014.

Cetnicko divljanje po Borovu Ok a ovo je ogroman problem?!

Avatar antuntun55
antuntun55
13:52 27.01.2014.

.i kaj je tu sporno?????....kaj je trebalo pisati "ovo je Srbija"?????

FI
fiberglas
14:21 27.01.2014.

Ovo nisu ispisali Hrvati. Hrvati kad pišu ovakve stvari paze kako će to napisati.Drugo, srbin kad crta križ ( krst s četiri C ) on crta u biti PLUS, A NE KRIŽ.Hrvat kad crta križ crta ga s poštovanjem i srcem! Dakle, ovo su grafiti malih srba jer niti znaju pravilno zaokružiti slovo U niti pravilno nacrtati križ! Čista srpska provokacija! Ne nasjedajte na to!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije