Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOROVO NASELJE
Povratak na članak

'Samo mi kažite gdje su kosti moje kćeri da je mogu pokopati i mirno otići na onaj svijet'

Toga 19. studenoga iz Borova naselja nestalo je 167 branitelja, a ubijena je 51 osoba. Na popisu zatočenih i nestalih iz Borova naselja nalazi se još 56 branitelja i civila

Komentari 16

Avatar Zzzz
Zzzz
12:42 19.11.2020.

Plenković može osobno oprostiti kome god hoće, međutim narod nije retardiran i sigurno neće oprostiti nekome tko se nije pokajao i tko uopće ne traži oprost. Srbija između ostalog uopće ne priznaje agresiju, niti želi reći gdje se nalaze masovne grobnice, niti želi platiti ratnu štetu. Generali, brantelji, narode, gdje ste, zašto šutite, zar ne vidite što se događa, Hrvati se u vlastitoj zemlji više ne mogu čak ni pokloniti žrtvama, a da se istovremeno ne moraju klanjati Srbima. HDZ na taj način potpuno izjednačava žrtvu i agresora, dok vlastiti narod koji se tome protivi optužuje za mržnju i radikalizam. Plenković je između ostalog grubim tonom rekao da je prošlo već 30 godina i da je krajnje vrijeme da se pomirimo sa Srbima, drugim riječima je rekao da zaboravimo na ratne oštete, mrtve, nestale, i da prestanemo proganjati srpske silovatelje i zločince jer to nije dobro za pomirenje to jest za novu Jugoslaviju. Jugoslavija je ustvari već obnovljena, pogledajte samo na što liči Zagreb, srpske cajke i bosanski narodnjaci drmaju na sve strane, čak ni Advent ne može proći bez turbanfolk muzike i Hristos se rodi. Pogledajte medije na što liče, dovoljno je spomenuti onu emisiju Lijepom Našom u kojoj su na dan državnosti doveli Hanku Paldum i Nedu Ukraden. Pogledajte portale, filmove, serije, kazališta, škole, apsolutno sve je u rukama agresora, ustani narode dok ne bude kasno.

VL
BO
bolnaistina
13:48 19.11.2020.

Znaju znaju Kosovci, četnici i domaći narod. Ali srest će vas crna magla ma gdje god bili.

VL
IL
ilustrator
13:57 19.11.2020.

samo mi kažite gdje su kosti moje kćeri da je mogu pokopati i mirno otići na onaj svijet.. kad bi svaki dan, baš svaki dan objavili ovaj naslov na naslovnici uvjeren sam da bi nesreetna majka pokopala posmrtne ostatke svoje kćeri. zar svaka majka to nije zaslužila. zar večernjakovi čitatelji to nisu zaslužili

VL
Avatar film
film
10:37 19.11.2020.

a di je našmrkani???

VL
VI
ViSteJazavci
12:13 19.11.2020.

Koja je ovo smijurija. Koji smo mi glup narod

VL
SS
sokac sa drave
12:09 19.11.2020.

Zasto mi moramo biti odgovorni,poslusni bez muda?Zasto torcida u splitu sve to nemora?

VL
DU
Deleted user
11:56 19.11.2020.

Zašto ja ne mogu igrati nogomet sa ekipom a ovi se mogu okupljati po Vukovaru, po čemu su oni iznad nas koji bi htjeli igrati nogomet? Na misu možeš ići ali te policija tjera sa igrališta, što smo mi građani drugoga reda?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.