Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasno iznenađenje

U vrećici na stablu pronašla ručnu bombu

Ilustracija
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
24.04.2018.
u 14:17

Pronađeno ubojito sredstvo preuzeli su policijski službenici protueksplozijske zaštite PU požeško-slavonske, koji će ga naknadno uništiti.

Žena (77) nemalo se iznenadila kada je u plastičnoj vrećici koja je visjela na stablu u Ratkovici kraj Požege u ponedjeljak pronašla ručnu bombu. Pronađeno ubojito sredstvo preuzeli su policijski službenici protueksplozijske zaštite PU požeško-slavonske, koji će ga naknadno uništiti.

Iz policije su pozvali građane da ne odlažu uokolo ubojita sredstva jer ih i dalje, bez sankcija i na siguran način, mogu predati policiji.

- Odbačena ubojita sredstva opasna su za sve koji na njih naiđu, bez obzira na to je li riječ o odraslima ili djeci. Djeca su radoznala i mogla bi ih u igri aktivirati, a odrasli to mogu učiniti i nenamjerno – upozorili su iz PU požeško-slavonske.

Komentara 1

TR
trabant7
14:36 24.04.2018.

Srpska posla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije