Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko su?

U vlaku u Karlovcu pronađen muškarac oblijepljen katranom: 'Policajci su hvatali još osoba...'

Ivo Čagalj/PIXSELL, ilustracija
24.08.2017.
u 14:35

- Ne znam niti kako su izdržali svo to vrijeme u vagonima koji su zatvoreni i koji su teretni - kazala nam je jedna mještanka

Neidentificirani muškarac za kojeg se nagađa da je stranac pronađen je danas sav oblijepljen katranom u teretnom vagonu na karlovačkom Željezničkom kolodvoru te je prevezen u bolnicu, a u Ogulinu je također u vagonima koji su prevozili katran uočeno nekoliko osoba, potvrđeno je Hini u karlovačkoj Policijskoj upravi.

Za sada nije službeno potvrđeno je li riječ o stranim migrantima, jesu li se oni po Ogulinu razbježali pa se za njima traga. 
Glasnogovornica karlovačke Policijske uprave Andrea Lenard rekla je Hini kako su i oni nađeni u teretnim vagonima s katranom te da traje postupanje oko utvrđivanja tko su i odakle su.

 Muška osoba bez imena

Od ravnatelja karlovačke bolnice Ervina Jančića doznaje se da se u bolnici pruža pomoć nepoznatom muškarcu. Za sada se čini da nema ozljede te da je u dobrom općem stanju, ali da mu je tijelo prekriveno katranom, pa traje zahtjevna obrada, odnosno čišćenje pacijenta za prijam i detaljniju dijagnostiku, dodao je.

 "Mi radimo svoj posao, policija odrađuje svoj posao utvrđivanja identiteta jer mi pacijenta za sada vodimo kao 'muška osoba bez imena', a ne možemo s nekom sigurnošću procijeniti ni njegovu dob. Zbog nekih činjenica smatramo da je riječ o strancu koji ne govori ni hrvatski ni engleski ni njemački jezik, teško komuniciramo, a pacijent ostavlja dojam da ne razumije ni grupu arapskih jezika koje zna naš liječnik Mohamed Katte", rekao je ravnatelj karlovačke bolnice Jančić.

Policija u Karlovcu hvatala još nekoliko osoba

Po riječima mještana karlovačkog naselja Drežnik smještenog uz željeznički kolodvor, policija je, osim migranta kojeg je zatekla u vagonu s katranom, hvatala još nekoliko osoba koje su se razbježale po naselju i željezničkom kolodvoru kada su shvatili da su zaposlenici kolodvora pozvali policiju i ostale službe.

- Vrlo brzo su policajci uhvatili sve ljude koji su bježali. Nije bilo nikakvih problema, nisu se otimali kada su ih policajci uhvatili i mirno su otišli s njima. Nisu imali ništa sa sobom, neki tek manje ruksake. Ne znam niti kako su izdržali svo to vrijeme u vagonima koji su zatvoreni i koji su teretni - kazala nam je jedna mještanka koja je u to vrijeme bila u svom vrtu u naselju Drežnik.

Komentara 22

DU
Deleted user
13:29 24.08.2017.

inženjer strojarstva upao u katran.....LOL

IL
ilijan
14:33 24.08.2017.

Tko će platiti njihovo liječenje... hrvat ako nema zdravstveno niti ga neće primiti u bolnicu a taliban može.

SF
Sv Franjo
13:39 24.08.2017.

Talibanizirani došljaci.Govore Paštu jezikom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije