Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAO JE PROBLEM S ALKOHOLOM

Ubio suprugu pa otišao kod susjeda i rekao da je sama pala na nož

U mjestu Višnjevac nedaleko Bjelovara pronađeno tijelo žene
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/6
09.02.2021.
u 20:51

Neslužbeno, muškarac je bio alkoholiziran. U tijeku je očevid

Policija je po hitnom pozivu oko 17.30 sati stigla u mjesto Višnjevac nedaleko Bjelovara. Nepotvrđena informacija jest da je muškarac nožem presudio supruzi, a navodno se radi o starijem bračnom paru. Neslužbeno, muškarac je bio alkoholiziran. U tijeku je očevid.

– Pronađeno je mrtvo tijelo 62-godišnjakinje. Sumnja se na nasilnu smrt – kratki su bili iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Navodno je riječ o svima u Višnjevcu poznatoj baki Marici.

Osumnjičeni je, kako kažu susjedi, od prije poznat po problematičnom ponašanju uzrokovanim alkoholom.

Kako prepričavaju susjedi muškarac je suprugu ubo nožem u leđa da bi potom otišao jednom od susjeda i rekao da mu je supruga sama pala na nož.

- Muškarac je duže vrijeme imao problem s alkoholom zbog čega su se supružnici često svađali, imaju dvije kćeri koje ne žive s njima - rekla nam je susjeda koja je željela ostati anonimna.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Warded
Warded
18:36 09.02.2021.

Ako nije glumica nije naš posa, rekoše b.a.b.e.

Avatar Keep_calm
Keep_calm
19:38 09.02.2021.

Presudio? Aha, znači ona je zapravo kriva.

LI
liliZG
19:43 09.02.2021.

čitam članak i ne mogu vjerovati da ga je napisao novinar, ...nekada davno nisi smio niti objaviti ništa u što nisi bio siguran i informacija je trebala biti potvrđena bar sa još dvije strane, al ovo je vrh vrhova žutee štampe,... baku maricu ubio suprug možda?????? cijeli taj članak je pod jednim velikim upitnikom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije