Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dva požara kod Zadra

U Viru gorjelo prizemlje kuće u Biogradu jedrilica i skladište charter tvrtke

Zagreb: Vatrogasci gase manji požar koji je izbio na krovištu u Ilici 253
Jurica Galoic/PIXSELL
09.04.2020.
u 10:42

Na mjestu događaja je u tijeku očevid, kojim će se utvrditi uzrok požara, materijalna šteta i druge okolnosti - istakla je Ivana Grbin glasnogovornica zadarske policije

Sinoć oko 19 sati na Viru, na predjelu Bobovik, izbio je požar u prizemlju kuće 49-godišnje vlasnice, a požar su ugasili vatrogasci u 20,15 sati. Prema prvim saznanjima požar je izbio u prizemlju kuće u kojem nitko ne boravi, a u kojem su bile odložene razne stvari.

Na mjestu događaja u tijeku je policijski očevid, te daljnje kriminalističko istraživanje. Sinoć oko 21,35 sati zaprimljena je dojava kako je u Biogradu, na Bukovačkoj ulici, došlo doizbijanja požara na ograđenom prostoru suhe marine u vlasništvu 48-godišnjaka. U požaru su zahvaćeni jedrilica u vlasništvu charter tvrtke te hala s opremom, a požar su ugasili vatrogasci u 23,30 sati.

Na mjestu događaja je u tijeku očevid, kojim će se utvrditi uzrok požara, materijalna šteta i druge okolnosti - istakla je Ivana Grbin glasnogovornica zadarske policije. 

Ključne riječi

Komentara 1

KD
KRALJ DMITAR ZVONIMIR_neblok
11:14 09.04.2020.

Jel sve osigurano?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije