Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dramatični posljednji trenuci

U unutrašnjosti 'kamiona smrti' pronađeni krvavi otisci: Lupali su pokušavajući se spasiti

Migranti pronađeni mrtvi u kamionu
Foto: Aaron Chown/Press Association/PIXSELL
1/5
26.10.2019.
u 08:39

Izvori tvrde da je među migrantima bilo i šestero Vijetnamaca te da su svi migranti bili goli ili su imali minimalnu odjeću kada su u srijedu pronađeni u kontejneru u Purfleetu u Essexu

Krvavi otisci prstiju otkriveni su sinoć u unutrašnjosti prikolice kamiona u kojoj je 39 kineskih migranta umrlo zbog hladnoće dok su pokušavali ilegalno ući u Ujedinjeno Kraljevstvo.

To su dokazi očaja u kojem su se žrtve nalazile u posljednjim trenucima dok su bili zatvoreni u kontejneru koji je bio ukrcan na trajekt u Zeebruggeu u Belgiji, u sklopu operacije krijumčarenja ljudi, prije šokantnog otkrića u Essexovoj luci u srijedu, javlja Daily Mail.

Izvori tvrde da je među migrantima bilo i šestero Vijetnamaca te da su svi migranti bili goli ili su imali minimalnu odjeću kada su u srijedu pronađeni u kontejneru u Purfleetu u Essexu. Pretpostavlja se da su lupali po vratima pokušavajući dozvati pomoć ili izaći.

Podsjetimo, zbog slučaja koji je zgrozio Veliku Britaniju, ali i cijelu Europu, uhićene su dosad četiri osobe, a policija pokušava raskrinkati širi lanac uključen u trgovinu ljudima.

VIDEO Očevid u Essexu: U kamionu pronašli 39 leševa

Komentara 3

ZI
zimerman
18:42 26.10.2019.

To su ujedno i dokazi o stanju u komunističkoj Kini gdje prosječan gradjanin žrtvuje život da bi pobjegao iz nje zato što tamo nema ljudske uvijete za zivot..

BO
Bojnik
08:51 26.10.2019.

Izvrsna preporuka graditelju prikolica. Kad njih 39 nije moglo razbiti suplju stjenku frizider prikolice.Svaka cast tvornici prikolica.Jos samo da navedu ko je izvođać i da narucim koju.Naravno i sucut obiteljima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije