Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABRINJAVAJUĆE

Potukli se tinejdžeri u Osijeku, jedan teško ozlijeđen

policija očevid
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
18.11.2019.
u 16:03

Policija sumnjiči tri mladića iz Osijeka, u dobi od 14 i 15 godina.

U nedavnoj tučnjavi maloljetnika u trgovačkom centru u Osijeku, teško je ozlijeđen 14-godišnjak. Za kazneno djelo sudjelovanje u tučnjavi, zatim za tešku tjelesnu ozljedu i prijetnju, policija sumnjiči tri mladića iz Osijeka, u dobi od 14 i 15 godina.

- U popodnevnim satima 9. studenog, u trgovačkom centru u Osijeku, dva hrvatska državljana starosti 14 i jedan starosti 15 godina, fizički su napali 14-godišnjeg hrvatskog državljana iz Osijeka i istome prijetili. Oštećenom 14-godišnjem hrvatskog državljaninu pružena je liječnička pomoć u Kliničkom bolničkom centru u Osijeku gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede. Počinitelji predani pritvorskom nadzorniku - izvijestila je u ponedjeljak PU osječko-baranjska.

 

Ključne riječi

Komentara 2

AI
airbender
19:09 18.11.2019.

deca ko deca.. da su ih roditelji doma odgajali šibom dok je bilo vrijeme, nebi se tukli po trg centrima.. sigurno zbog neke cure ili travice, mali delikventići glume velike dečke...

CR
crodark
17:23 18.11.2019.

9 studenog. danas je?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije