Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajednička konferencija HUS-a i HUP-a Dalmacije
Povratak na članak

U tri jadranske županije zbog spore administracije "leže" tri milijarde eura

Među projektima koji leže husovci i hupovci spominju: Stari Trogir, Kaštelansku rivijeru, prodajni centar Makarska, trogirski škver, projekt Maslenica na Šolti, golfske terene na Srđu, Hrvatski san...

Komentari 3

MM
Mladen Miletić
12:16 21.01.2010.

U tri jadranske županije zbog spore administracije \"leže\" tri milijarde eura.. Neka leže VLADA ima harač koji ne leži i ne bježi te nema spore administracije i druge neke zahebancije....

VL
TL
tvrdi_l
13:39 21.01.2010.

Ta administracija ne zna ni donijeti planove a pogotovo ne i provesti ih. A ti projekti koji su spomenuti su isto strasno dobri s jedne strane zaposlice se gradjevinari - pitanje je koliko ce kostati ti gradjevinari - trzisne cijene ili ce pozvati u pomoc Bandica da on pomogne u odredjivanju cijene. S druge strane kad prodju projekti sto ce onda gradjevinari - opet na cekanje.Ako uopce dovrse projekte. A projekti su samo otvaranje trgovina (ne radnih mjesta) - a ko ce tu kupovati ???? Prvo skocite pa onda recite HOP.

VL
Avatar comparator
comparator
18:00 21.01.2010.

Kaj se tu ima zahtjevati od vlade?Ako sustav ne funkcionira onda treba nekoga zaprti za primjer i da vidiš kak odjednom sve krene.Možda bi nekog iz vlade trebalo zaprti jer se trudi zamršiti stvar.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.