Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJSKO NASILJE

U trgovini odbili karticu koju joj je posudio otac pa se kasnije obrušila na njega

Foto: Pixabay
1/2
16.06.2021.
u 10:44

Prekršajni sud u Zagrebu 27-godišnjakinju je proglasio krivom te je kaznio s 1000 kuna zbog počinjenog nasilja u obitelji.

Zagrepčanka (27) proglašena je krivom jer je počinila nasilje nad ocem i to zbog kreditne kartice koja je odbijena u trgovini. Sve se odvijalo u zgradi u Savskoj ulici. 

Ona je prije mjesec dana, oko 22 sata, ušla je u stan roditelja ogorčena činjenicom da su joj tog dana u Ikei odbili kreditnu karticu koju joj je ranije posudio otac.

U presudi se navodi kako je počinila nasilje u obitelji jer je "bila revoltirana i vidno uzrujana jer joj je otac ranije dao bankovnu karticu radi kupovine stvari za stan, no kako je kartica u trgovini bila odbijena, kći se vratila u stan svojih roditelja i počela vikati i vrijeđati oca".

- Ti si jedno đubre i smrad! Ti nisi nikakav otac! Ma, tebe treba ubiti - vikala je 27-godišnjakinja na svojeg oca, prenosi Danica.hr. 

Potom je uzela metlu iz hodnika i zamahnula prema vratima dnevne sobe te je razbila stakleni prozor na vratima. Nakon toga se vratila u svoj stan u kojem su je malo kasnije uhitili policajci koje su roditelji odmah pozvali.

Prekršajni sud u Zagrebu 27-godišnjakinju je proglasio krivom te je kaznio s 1000 kuna zbog počinjenog nasilja u obitelji. Presuda je pravomoćna.

 

 

Komentara 11

JO
jorgen
10:46 16.06.2021.

Molim Jelenu Veljaču da se očituje o pasivnoj agresiji bijelog muškarca, istovremeno i oca, koji potlačenom ženskom čeljadu nije osigurao minimalno 100.000kn nepovratno na računu. Nadam se da će europski sud pravde biti upoznat s ovim slučajem katolibanske slučajne države u kojoj zaostali muškarci od sebe u javnosti stvaraju žrtve i još pokreću sudske parnice protiv potlačenih žena koje samo žele ono što im je vjekovima onemogućeno uslijed patrijarhalnog fašizma - trošiti neograničeno na namještaj po zadnjoj modi.

TO
tomotomo
11:12 16.06.2021.

Da je obrnuto, da je to bio muškarac, kazna bi bila 10 000 kn i 3 mj. zatvora

Avatar Keep_calm
Keep_calm
11:05 16.06.2021.

Evo vam zornog primjera što se događa kad je čedo naučilo samo dobivati...jadnica, tek joj je 27, i već joj je nešto uskraćeno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije