Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA

Žena propala kroz strop u trgovačkom centru u Rijeci

Rijeka: Žena propala kroz strop u shoping centru
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/6
21.08.2019.
u 17:23

Svojevoljno je preskočila zaštitnu ogradu, zakoračila na pregradu od karton gipsa, koja nije namijenjena za hodanje te propala kat niže kroz spušteni strop, rekli su u Tower Centru Rijeka

Ženska osoba prekoračila je zaštitnu ogradu te propala kroz strop u Tower Centru Rijeka. Incident se dogodio oko 14 sati te su u trgovački centar došli policajci i Hitna pomoć. 

Iz Centra za Novi List kažu kako je prešla zaštitnu ogradu i zakoračila na pregradu od karton gipsa.

- U srijedu, 21. kolovoza 2019., oko 14.24 sati, nepoznata ženska osoba pokušala je dohvatiti predmet koji je pao između dva eskalatora, pri tome svojevoljno preskočila zaštitnu ogradu, zakoračila na pregradu od karton gipsa, koja nije namijenjena za hodanje te propala kat niže kroz spušteni strop - rekli su u Tower Centru Rijeka za Novi List.

Osoblje je priskočilo u pomoć te pozvalo Hitnu i policiju.

Komentara 5

DU
Deleted user
10:40 22.08.2019.

Kaj je to eskalator?

LA
larala
09:10 22.08.2019.

hrvatska kvaliteta, pod na katu od gipsane ploče, ogradica koju se može prekoračiti bez upozorenja.....bitno da se uštedjelo pri gradnji

Avatar tram4
tram4
18:10 21.08.2019.

..to je tako kad ´oće preko reda.... no dobro, bitno da je sve ok

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije