Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMRT U SOPOTU

'U tom stanu su se okupljali narkomani, susjedi su često zvali policiju'

Očevid u stanu u kojem je priveden muškarac koji je povezan sa smrću maloljetnice
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/8
17.02.2020.
u 14:42

Stanari zgrade su se žalili da su zbog ovisnika koji su se okupljali u stanu često morali zvati policiju te da se u stanu nalazila 'ekipa' koja je konzumirala droge

Uzrok smrti maloljetnice (16) iz Zagreba koja je pronađena mrtva u zagrebačkom Sopotu još nije poznat, a zbog njezine smrti uhićen je 30-godišnji državljanin BiH koji kao stranac ima prijavljen boravak u Hrvatskoj.

Stanari zgrade su se žalili da su zbog ovisnika koji su se okupljali u stanu često morali zvati policiju te da se u stanu nalazila 'ekipa' koja je konzumirala droge. Nisu se žalili toliko na probleme s bukom nego s drogiranim ljudima koje su viđali da izlaze iz stana, izvijestila su 24 sata.

Stan je trenutačno zapečaćen, a policija je u njemu jučer provela očevid.

Tijelo maloljetnice pronađeno je 500-tinjak metara dalje od zgrade zamotano u tepih, a na njoj nije bilo vidljivih znakova nasilja niti je uz sebe imala dokumente.

Muškarac koji je uhićen živio je u stanu u kojem su se okupljali ovisnici, a još nije poznato je li on imao veze sa smrću djevojke.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar babinjak1984
babinjak1984
15:25 17.02.2020.

Kome su se žalili??Policiji??Hahahahahhaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije