Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA UPOZORAVA VOZAČE

'U tjedan dana imali devet naleta na životinje. Stradale srne, divlje svinje i ovca'

Ilustracija
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/3
02.01.2020.
u 14:54

Ukupna šteta je 51.000 kuna

Čak devet naleta vozila na životinje zabilježeno je u tjedan dana na cestama PU primorsko-goranske. Kako je priopćila policija, naleti vozila dogodili su se na području Bakra, Kostrene, Krka, Viškova i Žejana.

U tri slučaja vozila su naletjela na divlje svinje, u jednom na ovcu, a ostalima na srne. U policiji kažu da u tim sudarima nije bilo ozlijeđenih osoba, dok su uginule životinje preuzeli djelatnici nadležnih tijela. Ukupna šteta je 51.000 kuna.

Zbog svega toga policija moli vozače da budu oprezniji posebice u jutarnjim satima te da prilagode brzinu kretanja stanju i uvjetima na cesti. Napominju i da vozači koji sudjeluje u naletu na životinju na cesti, ako se utvrdi da je do toga došlo zbog neprilagođene brzine, čine prometni prekršaj.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar nekakav
nekakav
07:03 03.01.2020.

za divno čudo, više ljudi strada u lovu od lovaca nego životinja koje 'love'... voziti ne više do 30 na sat, i sve bude u redu. ako vam se nekud žuri, krenite ranije, dan-dva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije