Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treba im pomoć

U Tininom je pogledu sva tuga njezina života

Foto: Privatni album
1/4
24.01.2018.
u 18:07

U samo nekoliko dana pronađen joj je privremeni smještaj, no kujicu čekaju dodatne pretrage, a vjerojatno i operacija

Imala je Tina vlasnika, bila mu je vjerna i voljela ga je onako kako to psi znaju. Kad je otišao na put bez povratka, Tina je ostala sama, tužna i uplašena.

Njezin pogled nije prošao nezapaženo, u samo nekoliko dana pronađen joj je privremeni smještaj, a bila je i kod veterinara.
- Tina je prvi put došla u ambulantu na pregled. Ima problema s kožom, a čekaju je još neke pretrage. Tu je i tumor na mliječnim žlijezdama zbog kojeg će morati i na operaciju - kaže volonterka Nina Balaško.

I dodaje kako svi fizički problemi koje ima, a tu su i dekubitusi i otežano kretanje, neće biti toliko teški kao kujicino psihičko stanje.

- Njezina tuga, strah i bol su ogromni i pred njom je dug put do oporavka. Sada je u društvu pasa i nadamo se da će joj i to pomoći. Psi su je dobro prihvatili, a i ona njih. Iako ih ignorira kad su joj blizu, ali znatiželjno prati sve što se dogada oko nje - kaže volonterka. Veterinarski troškovi sigurno neće biti mali, Tina mora obaviti još nekoliko pretraga prije same operacije, a kako bi se što prije oporavila neophodna joj je i malo kvalitetnija hrana.
Kako možete pomoći doznat ćete i na Facebook stranici.

Foto: Robert Demo

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije