Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oluja Willa

U Tihom oceanu razvila se nova tropska oluja koja bi mogla prijeći u uragan

oluja
Foto: Reuters/Pixsell
21.10.2018.
u 07:56

Oluja je trenutno oko 450 kilometara jugozapadno od glavne luke Manzanillo, s vjetrom od 97 kilometara na sat

Tropska oluja Willa, nastala u Tihom oceanu kod Meksika, mogla bi do nedjelje prerasti u uragan, priopćio je američki Nacionalni centar za uragane (NHC).

Oluja je trenutno oko 450 kilometara jugozapadno od glavne luke Manzanillo, s vjetrom od 97 kilometara na sat, a vjerojatno će do srijede doći do obale zapadnog Meksika prije nego što se ubrza prema sjeveroistoku, predviđaju u centru.

Još jedna tropska oluja, Vicente, nastala je u subotu u Tihom oceanu kod južne obale Meksika i kreće se prema sjeverozapadu, a o obalu bi mogla udariti u utorak.

Ključne riječi

Komentara 2

AL
altruist
08:36 21.10.2018.

Ovo je sad nova fora, novinari prate uragane iz svojih fotelja.

LU
Lujo123
09:03 21.10.2018.

i kaj onda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije