Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavonija

Smrtno stradao u nesreći: Izgubio nadzor nad vozilom i udario u betonski most

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
19.05.2019.
u 11:04

Muškarac je izgubio nadzor nad vozilom koje je sletjelo s ceste, udarilo u prodajni štand, a zatim i u betonski most, izvijestila je u nedjelju Policijska uprava brodsko-posavska.

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila rano jutros u Čajkovcima smrtno je stradala jedna osoba.

Muškarac (44) je izgubio je nadzor nad vozilom koje je sletjelo s ceste, udarilo u prodajni štand, a zatim i u betonski most, izvijestila je u nedjelju Policijska uprava brodsko-posavska.

Policija je dojavu o nesreći zaprimila u nedjelju u 6,25 sati.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
17:41 19.05.2019.

Prošao sam jutros pored tog auta u kanalu, strašno, vozio je instrumente za sviranje, sve je ispali van, zračni jastuk pun krvi, nije imao šanse da preživi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije