Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donji Desinec

U teškoj prometnoj nesreći na Staroj karlovačkoj ozlijeđeno više osoba

prometna nesreća
Foto: Vatrogasna zajednica grada Jastrebarsko
1/5
26.12.2016.
u 11:18

Odmah po dojavi na mjesto intervencije su izašli i vatrogasci vatrogasne postrojbe DVD-a Jastrebarsko koji su spašavali unesrećenog vozača iz osobnog vozila upotrebom hidrauličkih škara i razupora.

Nešto prije 6 sati na Staroj karlovačkoj u Donjem Desincu neposredno iza križanja Stare karlovačke i ulaza u naselje Donji Desinec u smjeru Zagreba, došlo je do izravnog sudara osobnog vozila i autobusa prilikom kojeg je ozlijeđeno više osoba, javlja Vatrogasna zajednica grada Jastrebarsko.

Odmah po dojavi na mjesto intervencije  su izašli i vatrogasci vatrogasne postrojbe DVD-a  Jastrebarsko koji su spašavali unesrećenog vozača iz osobnog vozila upotrebom hidrauličkih škara i razupora. Ozlijeđenim osobama pružena je hitna medicinska pomoć na mjestu intervencije, dok su teže ozlijeđene osobe kolima hitne pomoći prevezene u bolnicu.

Na intervenciji je sudjelovalo 7 vatrogasaca vatrogasne postrojbe DVD-a Jastrebarsko sa navalnim vatrogasnim vozilom i opremom za tehničke intervencije.

>>Smrt na cesti: Na 83-godišnjeg pješaka naletio automobil

Komentara 1

DU
Deleted user
08:18 27.12.2016.

Netko se nije prilagodio zavoju i uvjetima na cesti, a to je vjerojatno onaj čije je vozilo više uništeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije