Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sudar automobila

Troje poginulih u teškoj prometnoj kod Udbine! Među njima i mladi policajac

Jošani: Tri osobe poginule u frontalnom sudaru između dva automobila
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/14
02.11.2020.
u 09:17

Detalji prometne nesreće još uvijek nisu poznati.

Tri su osobe poginule u sudaru dvaju automobila u Lici u ponedjeljak ujutro, u 6.30 sati u mjestu Jošani, izvijestila je Policijska uprava Ličko-senjska.

Zbog teške prometne nesreće promet dijelom državne ceste D1 je u prekidu. Prema prvim policijskim informacijama, oba su automobila gospićke registracije te je u jednom poginula jedna osoba, a u drugom dvije.

Doznajemo kako je među poginulima i jedan policajac vježbenik. 

Promet te tom dionicom državne ceste je obustavljen, a vozila se preusmjeravaju u Korenici prema Ličkom Osiku i dalje prema Gospiću i Gračacu te obratno.

Općinska državna odvjetnica Tatjana Šimunić Adamović izjavila je Hini kako će uslijediti policijski očevid kojim će zbog težine posljedica rukovoditi Općinsko državno odvjetništvo.

Ključne riječi

Komentara 7

IN
inox14
10:13 02.11.2020.

Često se vozim ovom cestom. Primijetio sam da se pojedini kompleksaši sa GS tablicama u starim Golfovima i Audijima žele s vama utrkivati pogotovo ako vozite malo bolji auto, posebno oko Korenice. Pretječu preko pune crte i u zavojima. Policijaja čeka na migrante a na cesti raspašoj.

IJ
istina_jako_boli
09:52 02.11.2020.

Tko je od njih ispitivao najvecu sigurnu brzinu na tom putu?

DU
Deleted user
09:36 02.11.2020.

Zašto su ovakvi članci otvoreni za komentiranje? Nema potrebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije