Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igor Štagljar
Povratak na članak

U svemu smo podbacili osim u sportu i turizmu

Znanstvenik u Torontu razvija pametni lijek protiv karcinoma pluća

Komentari 4

KA
kamatar
11:51 18.12.2014.

Nismo podbacili, nego su nas Tuđman i HDZ opljačkali. Imali su 3 banke, 2 agencije i Nadanovu komoru za pranje, oprane proračunske love. Osuđeni su kao zzločinačka organizacija i doveli Hrvatsku u stečaj.

VL
TA
tajgan
20:04 17.12.2014.

Opet ti,!

VL
LP
Lebron Petrovic
05:25 18.12.2014.

Podbacili smo zato što ste ti i drugi znanstvenici otišili. Ipak si ti kapacitet !Teško je nadoknaditi odljev mozgova !

VL
US
Usora110
08:34 18.12.2014.

Nasa tuzna stvarnost, nasi umovi mogu uspjeti jedino kad odu iz ovg ludog zacaranog kruga u kom vam npr. vodeci institut vodi jedna Ramljak,. Vudimo sto rade sa imunoloskim. Ovdje uspijevaju samo oni koji posjeduju vise od ovih vrlina: bahat,, antinarodan, neiskren, korumpiran itd. (inteligencija nije bas bitna).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.