Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU TRAŽILI AZIL
Povratak na članak

U šumi zatečeno više od 70 ilegalnih migranata, policija ih sve privela

Nitko od ilegalnih migranata nije izrazio namjeru traženja azila pa se daljnji postupak nastavlja u skladu sa Zakonom o strancima

Komentari 9

UM
Umoran
18:14 23.11.2019.

25 km od Rijeke?! Jel' ono ministar Bozinovic rece da je nasa granica najbolje cuvana EU granica!!

VL
NK
Najam krova
17:19 23.11.2019.

Policija dobro radi svoj posao... hej, 70 ljudi na moru.

VL
DU
Deleted user
17:55 23.11.2019.

nikako da migranti zalutaju u Katynsku šumu...

VL
DU
Deleted user
09:16 24.11.2019.

Ovo je prešlo sve “granice” laganja pučanstva o sigurnim granicama. Sve političare dupelisce EU krim. Organizacije preseliti u Saharu bez kapi vode. Dnevno u HR ude barem par stotina ilegalne gamadi koja putem, pali, krade , uništava i napada noževima.(( o skrivenim automatskim puškama ispod kaputa snimljeno nočnom policijskom kamerom bolje ništa niti reči). Gradani koji se nalaze na njihovoj ruti više niti ne spavaju po noći. Gorski Kotar je pun šta se nije dogadalo niti sa četnicima za vrijeme Domovinskog rata jer bi nam se lijepo preko Hreljina spustili na more te zapalili i pobili šta i koga mogu. Ovom se pod hitno mora stati na kraj . Vojska, samoorganizirane gradanske straže, Policija, civilna obrana.......sve šta je mobilno na granicu i završiti ovu Anarhiju ilegalne imigracije . Zabraniti sve Sorošove udruge a one koji im pomažu da se prošvercaju u zemlju uzeti svu imovinu i ponovo otvoriti Goli otok + kao u Madarskoj ilegalne imigrante najmanje 3 godine u zatvor na trošak države iz koje potječu. Svakako ništa ne ide u nedogled. Ako neće korumpirani političari uvesti red onda će prije Ili kasnije oni koji diživljavaju štete i strah početi uzimati stvar u svoje ruke. Ajmo Kokolinda Barbika kad već vodiš kampanju a vrhovna si ( barem na papiru) Zapovjednica OSRH pokaži barem jedan čin da ti vlastiti narod nešto znači i napravi ono za šta si već tisuće puta prozivana od gradana . STAVI VOJSKU NA GRANICE i zaustavi ovu pošast.

VL
BA
Barbasmora
15:52 23.11.2019.

I mi smo sposobni cuvat schengensku granicu... Austrija. Slovenija, Italija, Njemacka, skandinavija i benelux...i ostali koji ne zele u tom momentu podrzat da nas prime u schengen nemaju pojma....Kolinda sama na položaju odbija "napade" na nase granice! A pomaze joj pas koga je zbog medija usvojila i zaboravila da ga ima....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.