Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU TRAŽILI AZIL

U šumi zatečeno više od 70 ilegalnih migranata, policija ih sve privela

S migrantima upao u Kupu
Foto: Nikola Ćutuk/ PIXSELL
1/2
23.11.2019.
u 13:57

Nitko od ilegalnih migranata nije izrazio namjeru traženja azila pa se daljnji postupak nastavlja u skladu sa Zakonom o strancima

Primorsko-goranska policija zatekla je u petak poslijepodne u šumskom predjelu Zlobina, oko 25 kilometara istočno od Rijeke, 71. ilegalnog migranta, i privela ih,  izvijestila je u subotu Policijska uprava.

Policijski službenici zaduženi za suzbijanje nezakonitih migracija zatekli su osobe bez osobnih dokumenata te ih priveli u službene prostorije radi utvrđenja identiteta. Dosadašnjim provjerama utvrđeno je da su svi strani državljani koji se u Hrvatskoj nalaze nezakonito, navode iz PU primorsko-goranske. 

Nitko od ilegalnih migranata nije izrazio namjeru traženja azila pa se daljnji postupak nastavlja u skladu sa Zakonom o strancima, dodaje se u priopćenju.

Zlobin je naselje u podnožju planine Tuhobić, smješteno 13 km sjeveroistočno od Bakra.

Ključne riječi

Komentara 9

UM
Umoran
18:14 23.11.2019.

25 km od Rijeke?! Jel' ono ministar Bozinovic rece da je nasa granica najbolje cuvana EU granica!!

NK
Najam krova
17:19 23.11.2019.

Policija dobro radi svoj posao... hej, 70 ljudi na moru.

DU
Deleted user
17:55 23.11.2019.

nikako da migranti zalutaju u Katynsku šumu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije