Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba u Dubravi

U sukobu dva psa teže ozlijeđen 51-godišnjak

pas ugrizao
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
03.04.2020.
u 10:37

Vlasnik je nastradao dok je branio svog psa od drugog psa koji im se ušetao u dvorište

U sukobu dva psa teže je ozlijeđen čovjek. Tako bi se ukratko mogao opisati događaj koji se zbio u dvorištu jedne obiteljske kuće u zagrebačkoj Dubravi. Kako je priopćila policija, 2. travnja oko 20.30 u dvorište kuće u Korenovoj ulici ušetao se pas nepoznate pasmine i vlasnika. Vrata dvorišta kuće 51-godišnjaka su bila otvorena, a u dvorištu je bio i pas vlasnika kuće.

Tog psa je napao pas koji se ušetao u dvorište, a pokušavajući rastaviti životinje koje su nasrtale jednu na drugu, teže je ozlijeđen 51- godišnjak. Njega je ugrizao pas koji mu se ušetao u dvorište. Ozlijeđenom čovjeku pomoć je ukazana u KBC Rebro. Što se dogodilo sa psima policija nije priopćila. No ako nađu nepoznatog psa i njegovog vlasnika, vlasnik će bez sumnje biti prijavljen jer je životinju držao bez nadzora.

Komentara 4

ZO
Zooltan
20:35 03.04.2020.

Ako napišem što mislim o vlasnicima pasa proći ću ko' Pernar.

KO
Kokoiduhovi
15:37 03.04.2020.

Neodgovorni vlasnik pustio psa bez povodca, brnjice i nadzora. Nema veze kaj su vrata dvorišta bila otvorena. Da je pes po propisu držan, ne bi ni mogao u tuđe dvorište. Da je u moje ušel, dobil bi pol bočice suzavca u njušku.

DV
Džontra Volta
14:14 03.04.2020.

Volim pse ali ne volim neodgovorne vlasnike koji pse ne drže na uzici naročito kada su u blizini djeca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije