Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U sudaru tramvaja i dva automobila dvoje ozlijeđeno

tramvaj
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/2
Autori: SaM/VLM, SH/VLM
04.01.2010.
u 10:43

Prometna se nesreća dogodila oko deset sati, a na ozljede se prema prvim informacijama s terena tužio jedan od vozača osobnog vozila koji je sudjelovao u sudaru.

U jutrošnjem sudaru tramvaja i osobnih vozila daewoo lanosa i seat ibize na križanju Čulinečke i Ulice Dubrava u Zagrebu dvije su osobe ozlijeđene. Sudar se dogodio oko deset sati.

Daewoo je stajao na semaforu u Aveniji Dubrava te je propustio pješaka prije nego što je skrenuo udesno u Čulinečku ulicu. Vozačica ibize udarila je u daewoo koji je propuštao pješaka. Unatoč naglom kočenju udarila je u vozilo ispred sebe, a nakon toga zaustavila se na tramvajskoj pruzi.

Nedugo zatim na vozilo je naletio tramvaj.

U KB Dubravu, prema prvim podacima, zaprimljeni su muškarac i djevojka, oboje s ozljedama glave.

- Težina ozljeda još nije poznata, a pacijentima treba napraviti kompletnu medicinsku obradu, uključujući i CT - rekao je dr. Romić te dodao je oboje  ozlijeđenih pri svijesti.

Tramvajski promet bio je kratko obustavljen, a linije 4 i 11 trenutačno prometuju do Dubrave, dok autobusi voze od Dubrave do Dupca.

 

Komentara 2

DR
draconis
11:06 04.01.2010.

Od kad 14-ica vozi po Dubravi?

CZ
carlos_zg
15:12 04.01.2010.

Ne piše 14 nego 4 i 11..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije