Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA

U sudaru traktora i kamiona ozlijeđena 77-godišnja žena

traktor
Dragutin Šantoši
14.05.2010.
u 14:17

Policija je utvrdila da se nesreća dogodila zbog neopreza, jer je vozač traktora oduzeo prednost vozaču kamiona.

CABUNA – Danas oko 11.30 sati na državnoj cesti D2 u središtu mjesta Cabuna dogodila se prometna nesreća u kojoj je kamion osječkih registarskih oznaka desnim prednjim dijelom udario u lijevi stražnji dio prikolice zakačene za poljoprivredni traktor koji je skretao ulijevo. Od udara traktor je odbačen na zaustavljeni automobil.

Traktorom je upravljao J. P. (84), a u nesreći je lakše ozlijeđena njegova supruga M. P. (77) koja je sjedila u prikolici.

Za upravljačem kamiona bio je O. J. (36). Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da niti jedan vozač nije bio pod utjecajem alkohola. Policija je utvrdila da se nesreća dogodila zbog neopreza, jer je vozač traktora oduzeo prednost vozaču kamiona.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije