Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD NOVOG VINODOLSKOG

U sudaru teško ozlijeđeno sedam osoba, u jednom od vozila migranti

Više ozlijeđenih u sudaru dva osobna vozila na ulazu u Novi Vinodolski
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/12
19.11.2019.
u 12:55

Uglavnom je riječ o ozljedama ekstremiteta, doznaje se iz KBC-a

U prometnoj nesreći kod Novog Vinodolskog u ponedjeljak navečer je teško ozlijeđeno sedam osoba, od kojih su dvije operirane u KBC-u Rijeka, a sumnja se da su u jednom od automobila bili ilegalni migranti.

Uglavnom je riječ o ozljedama ekstremiteta, doznaje se iz KBC-a. Kako je javila Policijska uprava primorsko-goranska, sudar se dogodio oko 18.40 sati u neposrednoj blizini Mitan marine kod Novog Vinodolskog. Dvadesetogodišnji vozač automobila Daewoo, državljanin BiH, oglušio se na zapovijed policijskih službenika da zuaustavi vozilo. Skrenuo je u desnom oštrom zavoju na suprotni prometni trak, te se izravno sudario s nailazećim VW golfom u koje su bili vozač i suvozač.

VIDEO Više ozlijeđenih u sudaru dva osobna vozila na ulazu u Novi Vinodolski

Uz 20-godišnjeg vozača, u automobilu Daewoo bilo je pet stranih državljana, za koje se sumnja da su ilegalni migranti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije