Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška prometna

U sudaru dvaju automobila poginuo jedan muškarac

prometna, sletio
Duško Mirković/PIXSELL
31.10.2010.
u 14:06

U selu Frkljevci poginuo je vozač citroena. Očevid još traje.

U teškoj prometnoj nesreći koja se oko 12 sati dogodila na državnoj cesti Požega-Pleternica-Slavonski Brod u selu Frkljevci poginuo je vozač citroena Đ.G.

On je upravljao automobilom u pravcu Požege, a u jednom oštrom zavoju na njega je naletio osobni automobil A6 požeških registarskih oznaka kojim je upravljao S.J. iz Frkljevaca. U nesreći je zajedno s bratom P.J. lakše ozlijeđen pa su zatražili pomoć u bolnici u Požegi.

Očevid još traje.

Ključne riječi

Komentara 1

BM
bmwejac
20:51 31.10.2010.

Ovdje se nema sta komentirati.Jednostavno zatvor krivcu,pretpostavljam neki balavac,dok god ne bude strogog kaznjavanja za ovakva nedjela ovo ce se desavati.Covjek ni kriv niti duzan pogine,mogo je budala i na mene naletjeti,posto cesto koristim taj putni pravac.SAMO PRAVDA I STROGE KAZNE

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije